Cursusruimte

Entre les Sources beschikt over een sfeervolle cursusruimte (ca 52 m2), die voor diverse activiteiten kan worden gebruikt. Deze ruimte geeft plaats aan ca 15 personen, afhankelijk van de benodigde beweegruimte, die een bepaalde cursus vraagt.

De cursusruimte leent zich goed voor workshops van uiteenlopende aard zoals massage, meditatie, schilderen,beeldhouwen, muziek, zang, dans of theater. Het is ook een prima plek voor verzorgde familiefeesten en reünies.

Harriet, uw gastvrouw, ontvangt u gastvrij met haar enthousiast team.

U voelt zich onmiddellijk thuis.

Zelf een cursus organiseren?

Een goed idee! Zoals hierboven is vermeld, zijn diverse trainingen of workshops mogelijk.

Ook is het mogelijk trainingen te combineren met bv een halve dag wandelen, waarbij u contact maakt met de natuur, haar schoonheid en weerbarstigheid.

U kunt gebruik maken van de cursusruimte en de huiskamer , de omgeving rond de boerderij, de gastenkamers of studio’s, de camping, de maaltijden en van onze royale services.

Kortom: we maken een programma op maat. U draait de cursus en wij zorgen voor een prima verzorging. Door de omgeving, het landschap, de authentieke boerderij zelf, krijgt elke cursus of training een toegevoegde waarde.

Mail uw wensen naar Harriet Ebben Tiebosch ;entre.les.sources@free.fr

Geef een reactie