Tekenen & schilderen

Cursus tekenen / schilderen voor beginners en gevorderden

  • Aankomst: zondag 30 april 2017 (na 14.00 uur)
  • Vertrek: zaterdag 6 mei 2017 (vòòr 14.00 uur)

7 dagen/6 nachten

Over de cursus
In de Vogezen ( Fr.) tussen de heuvels ligt Grandrupt de Bains, een van de vele verspreide dorpjes waaraan het land zo rijk is. Een dorp van harmonie en lentegeuren en waar de tijd onbelangrijk is. Daar gaan we tekenen en schilderen!

Onderwerpen als stillevens, Frans tafereeltje, bloemen en landschappen, gaan we proberen op papier of doek te krijgen met potlood, aquarel en acrylverf. We werken in en om de vakantieboerderij Entre les Sources maar gaan ook buiten het dorp om een mooi beeld of een Romeinse brug te tekenen. Dit in een ontspannen vakantiesfeer.

Aan het eind van de week houden we met alle werkstukken een kleine tentoonstelling. Iedereen zal trots zijn op de behaalde resultaten !

Over de docent
Nol Steenbruggen volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (België). Hij heeft zich toegelegd op het schilderen van landschappen, stilleven, dieren en bloemen met de natuur als inspiratiebron. In zijn werk ligt de nadruk op de schoonheid van gewone dingen in het alledaagse in al hun eenvoud en niet op een diepere boodschap.

Kosten

  • verblijf in een 2 of 3- persoonsgastenkamer € 530,-
  • verblijf op de camping met eigen tent € 480,-

Eenpersoonskamers zijn beperkt en tegen meerkosten beschikbaar. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per nacht. Enkele weken voor de cursusweek hoort u of wij u kunnen plaatsen op een eenpersoonskamer.

De prijzen zijn inclusief uitgebreid ontbijt, lunch, 3-gangen diner, onbeperkt koffie/thee tot 20.00 uur, welkomstdrankje, lakenpakket en zelf klaar te maken lunchpakket. Bij de lunch wordt er gezorgd voor bv soep, melk, yoghurt, fruit of salades.

De cursus is inclusief alle materialen.

inschrijvenELSKlik hier voor het aanmeldformulier