Wandelen tussen de bronnen

De boerderij is een uitstekende uitvalsbasis voor een sportieve verkenning van de Vogezen, een ideaal wandelgebied voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars. In de omgeving zijn door ons diverse korte en langere wandelroutes uitgezet, die u in alle vrijheid langs prachtige dorpjes, bronnen en meertjes leiden. U zult versteld staan van de flora en fauna en de vele roofvogels, die u op de route tegenkomt. Dit gebied is ook zeer geschikt voor Nordic Walking

Wandelingen in de omgeving:

Uw vrije wandelingen in de omgeving van Entre les Sources zijn naar keuze af te wisselen met bijvoorbeeld een bezoek aan het Romeins thermaalbad te Plombieres les Bains. Houdt u van architectuur, dan is een bezoek aan de ‘Notre Dame du Haut’ van Le Corbusiers te Ronchamps een must. De ruimte, het licht, de kleuren, geweldig! Dit uitstapje valt ook goed te combineren met een bezoekje (’s-morgens) aan de gezellige markt te St. Loup.

Wandelexcursie in de Wolvenvallei
Er bestaat de mogelijkheid voor een excursie naar de Wolvenvallei onder begeleiding van een natuurgids Hans Roverts. Prijs volwassenen: €7,50 per wandeling of excursie; kinderen €2,00 per wandeling of excursie. Inschrijving op intekenlijst ter plekke , minimaal 1 dag van te voren.

elsnew20