Zomerweek Massage

Helemaal op adem komen, zowel lichaam als geest

  • Aankomst zondag 16 juli 2017 (na 14.00 uur)
  • Vertrek vrijdag 21 juli 2017 (voor 14.00 uur)

(6 dagen/5 nachten)

Helemaal op adem komen, zowel lichaam als geest. Dat is wat in deze massageweek centraal staat. Eén ding is zeker, genieten staat deze week centraal. Niet alleen van het masseren en gemasseerd worden, maar ook van de wandelingen en uitstapjes in deze mooie omgeving, de huiselijke sfeer in Entre les Sources en de uitstekende verzorging op basis van volpension. Na deze week voel je je weer uitgerust en opgeladen.

Eerdere cursisten over de massageweek
Ik heb een heerlijke week gehad die me lang zal bijblijven. De rust, niet hoeven nadenken, de omgeving en de zorg en liefde die ik belangeloos op deze mooie plek heb ervaren. (Marjon)

Dit was in allerlei opzichten een heilzame week: door de plek, de mensen, de massages, het weldadige rustige ritme in en om het huis. En de begeleiding van Ellen, zorgvuldig, warm en hartelijk! (Guus)

De combinatie van nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren maakte het voor mij een bijzondere week. Bij thuiskomst hebben we expres de handdoeken nog laten hangen. Ze roken zo heerlijk naar olie en wierook! (Tiny)

Het programma
De kwaliteit van een massage wordt vooral bepaald door de aandacht waarmee je masseert. In de lessen wordt naast de verschillende massagetechnieken gewerkt met meditatie en aandachtsoefeningen. Hierdoor leer je vanuit aanwezige handen en een open hart te masseren. Aan het eind van de week kun je een mooie massage geven.

Tijdens deze week vinden de lessen in de ochtend plaats. De rest van de dag ben je vrij om naar eigen invulling te besteden, zoals wandelen in deze prachtige omgeving (routes ter plaatse verkrijgbaar), het bezoeken van stadjes of gewoon eindelijk eens dat boek lezen. Ook kun je genieten van een individuele massage of deelnemen aan een massageworkshop (kosten niet inbegrepen).

De maximale groepsgrootte is 10 personen, zodat er veel individuele aandacht is. Deelnemers kunnen zich individueel of als duo opgeven. De cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van massagetafels en massageolie. Zelf meenemen: hoeslakens en grote badlakens. Massageolie op basis van aromatherapie en massagedoeken zijn ter plekke tegen meerkosten verkrijgbaar.

De kosten
Deze 6-daagse Massageweek is op basis van volpension en verblijf in een tweepersoonskamer. Ook is verblijf op de camping mogelijk.

De kosten bedragen € 595,- bij verblijf op een gastenkamer of € 545,- bij verblijf op de camping.

Twee weken voorafgaande aan de week wordt een deelnemerslijst verspreid, zodat onderling afspraken gemaakt kunnen worden over samen reizen.

Voor meer informatie over de docente kun je terecht op  www.adem-ruimte.nl

inschrijvenELSKlik hier voor het aanmeldformulier >