Bed & Breakfast

Chambre d'hôte: authentieke gastenkamers in de boerderij

Kom op adem in de Vogezen! Dat lukt prima in onze gastenkamers na een dag actief verkennen, ontdekken en genieten van de omgeving. De ruime en authentiek ingerichte gastenkamers passen harmonieus in de stijl van de boerderij. De ruime kamers met uitstekende bedden bieden een uitzicht op de akkers en heuvels.

In de knusse huiskamer wordt ontbijt en diner geserveerd. Als u zin heeft in een spelletje of een inspirerend gesprek kan dat ook in deze ruimte onder het genot van een drankje. Bij goed weer nuttigen wij het diner op ons gezellige terras aan de achterzijde van het huis.

Eenpersoons

Op de tweede verdieping is een eenpersoonskamer met een vaste wastafel warm/koud water. Deze kamer deelt de badkamer met de familiekamer.

1 persoon

€50,00 per nacht

Tweepersoons "Chambre Taupe"

Op de eerste verdieping bevindt zicht deze mooie Taupe kamer, met 2 persoonsbed. Deze kamer heeft eigen badkamer en een prachtig uitzicht aan de voorkant van het huis.

2 personen

€40,00 per persoon per nacht

Driepersoons "Chambre Bleu"

Op de 1e etage ligt deze mooie kamer, er zijn 3 bedden in deze kamer. Deze kamer heeft een eigen badkamer en toilet.

3 personen

€40,00 per persoon per nacht

Driepersoons "Chambre Vert"

Op de 1e verdieping ligt deze mooie groene kamer er zijn 3 bedden in deze kamer. De kamer heeft een eigen badkamer.

3 personen

€40,00 per persoon per nacht

Familiekamer ( 4 pers)

Deze kamer bestaat uit 2 aansluitende kamers, beide met 2 bedden. Echter 1 kamer heeft een kleine kitchenette met koelkast.

4 personen

€40,00 per persoon per nacht