Activiteiten

Wanneer u op vakantie gaat in de Vogezen, wilt u ook zeker de omgeving ontdekken. De heuvels van de Lage Vogezen en de bergen van de Hoge Vogezen zijn zeker het bezoeken waard. We voorzien u graag van tips over de omgeving. Kijk eens naar onze wandelroutes en zelf samengestelde fietsroutes door de Vogezen, of kies voor een bezoekje aan de dorpen en steden in de buurt.

Liever een dagje rustig aan? Op onze camping is het heerlijk ontspannen. Onze gasten komen voor hun rust en de sfeer op de camping is gemoedelijk. Wilt u toch even actief zijn? Er is een tafeltennistafel met toebehoren aanwezig. Daarnaast leent ons campingveld zich perfect om een spelletje kubb te spelen.

Samenkomen met andere gasten

Op onze camping komen andere gasten gemakkelijk met elkaar in contact. Zo kunt u in de avond aanschuiven voor de table d'hôtes. We organiseren dit op verschillende avonden in de week vanaf 19:00 uur. De table d'hôtes bestaat uit een heerlijk 3-gangen diner waarvoor zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van producten uit onze eigen biologische moestuin en lekkere streekproducten. Wilt u aanschuiven bij onze table d'hôtes? We zien uw reservering graag een dag van tevoren tegemoet. U kunt eventuele dieetwensen en allergieën ook aan ons doorgeven.

Na het eten kunt u gezellig blijven hangen op ons overdekte terras. Zo kunt u onder het genot van een drankje een spelletje spelen of de tijd nemen voor een goed gesprek. ‘s Avonds steken onze gasten regelmatig het kampvuur aan om lekker op te warmen bij het vuur.

Cursusruimte

In onze boerderij bevindt zich een cursusruimte die u kunt huren voor een mooie cursus of workshop. Het is mogelijk om de cursusruimte in combinatie met gastenkamers te huren. Neem voor vragen en meer informatie even contact met ons op.

fietstocht Vogezen
Table d'hôtes