Cursusruimte in de Vogezen

Bij ‘Entre les Sources’ kunt u niet alleen terecht voor een ontspannen verblijf in onze B&B of camping, maar ook voor het geven van cursussen en workshops. Onze boerderij en de omgeving zijn een inspirerende en ontspannen plek voor uiteenlopende activiteiten en u heeft alle ruimte in onze cursusruimte in de Vogezen.

De cursusruimte

Onze cursusruimte van 55 m² is ruim en sfeervol ingericht, helemaal in lijn met de rustieke uitstraling van onze boerderij. Het is een comfortabele ruimte waar deelnemers zich kunnen concentreren en creatief kunnen werken, maar ook waar zij zich kunnen ontspannen tijdens een yoga- of meditatieles. De ruimte is flexibel in te richten, zodat deze aangepast kan worden aan de specifieke behoeften van uw workshop of cursus.

Naast de binnenruimte, hebben we een mooi rustiek terrein aan de achterzijde van onze boerderij. Dit terrein met prachtige volwassen bomen is uitermate geschikt voor buitenactiviteiten. Of het nu gaat om meditatie, yoga, teambuilding-oefeningen of creatieve sessies in de open lucht.
Momenteel organiseren wij een fotocursus en een yoga retraite, maar ook voor andere cursussen en workshops is onze ruimte geschikt, zoals:

  • Schilderworkshops
  • Teambuilding- en leiderschapstrainingen
  • Natuurwandelingen en outdoor activiteiten

Het verblijf op ‘Entre les Sources’

Na een inspirerende dag vol activiteiten, kunnen deelnemers ontspannen in onze luxe en sfeervol ingerichte gastenkamers. Onze kamers bieden alle comfort die nodig is voor een fijn verblijf. We zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Bij ons begint de dag met een uitgebreid ontbijt, bestaande uit zelfgebakken brood, croissants, een ontbijtbuffet met diverse kaas- en vleeswaren, vers fruit, yoghurt, huisgemaakte confituur en een vers eitje. Ook zorgen we voor een voedzame lunch. In de avond kunnen gasten aanschuiven voor een diner met zoveel mogelijk producten uit onze eigen biologische moestuin. In overleg kunnen de maaltijden worden aangepast aan de cursus, bijvoorbeeld vegetarische maaltijden bij een yoga retraite. 

Onze cursusruimte in de Vogezen biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en activiteit. Met wandel- en fietsroutes die direct bij onze boerderij beginnen, is er altijd iets te ontdekken.

Maatwerk en contact

Elke cursus en workshop is uniek, en we denken graag met u mee om een op maat gemaakte workshop te creëren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken er in ieder geval alvast naar uit om u en uw deelnemers te verwelkomen!