Yoga retraite in de Vogezen

Bent u op zoek naar rust, stilte en balans? Kom naar onze yoga retraite in de Vogezen. De Vogezen zijn het ideale decor voor yoga en ontspanning. Onze boerderij ligt op een rustige plek en is een oase van rust. Een prachtige plek voor een retraite. 

Inhoud van de retraite

Op donderdagmiddag heten we u van harte welkom op onze B&B Tussen de Bronnen in Grandrupt-de-Bains voor een vijfdaagse yoga retraite in de Vogezen. Tijdens deze retraite worden milde flow-yogalessen aangeboden. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen, maar bijzonder ondersteunend bij revalidatie of re-integratie na bijvoorbeeld NAH, burn-out, post-COVID en spanningsklachten. Yoga docente Karin Noordzij is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met die specifieke klachten vanuit een holistische en yogische levensvisie. Naast de yogalessen, die zowel binnen als buiten worden gegeven, kunt u ook deelnemen aan Yoga Nidra-, meditatie- en filosofielessen. 

Elke filosofieles heeft een specifiek thema. Deze thema’s samen vormen de basis voor een dieper begrip van de Integrale Yogafilosofie (yoga van de Psyche) en de relatie daarvan met ons leven in de huidige maatschappij en de traditionele yogastromingen. We filosoferen en doen kleine oefeningen om de lessen praktisch te maken.

Bij goed weer is er ook een stiltewandeling. De Lage Vogezen zijn daar een prachtige omgeving voor. Hier hoort u alleen het rustgevende geluid van de natuur en ademt u de frisse, zuivere lucht in. Tijdens deze wandeling krijgt u oefeningen die we naderhand bespreken, maar de rest van de wandeling verloopt in stilte.

Praktische informatie

Het verblijf

U verblijft bij ‘Entre les Sources’, onze authentieke 19e-eeuwse boerderij in de Vogezen, omgeven door de akkers en heuvels van het charmante dorpje Grandrupt-de-Bains, 580 km van Utrecht. Hier kunt u genieten van gezelligheid, gastvrijheid, heerlijk vegetarisch eten en een comfortabel bed. 

Wanneer is de retraite?

Onze eerstvolgende retraite vindt plaats van 12 t/m 16 juni in 2025.

Verdere data volgen. 

Wat kost het?

De kosten voor de retraite bedragen € 695 per persoon voor een eenpersoonskamer. Wilt u een kamer delen, dan ontvangt u € 50 korting per persoon.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze yoga retraite in de Vogezen? Kijk hier voor meer informatie of stuur een bericht ons een bericht. Wilt u zich direct aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar karin.noordzij@anima4ever.nl. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de Vogezen!