Cursussen / Workshops

Fotoreis Vogezen 2024

Marcel van Berkel van Fotoschool Den Haag komt na een aantal succes volle fotoreizen in 2020, 2021, 2022 en 2023 ook in 2024 weer voor een aantal 5- daagse foto reizen weer naar de Vogezen. De volgende data staan op de planning:

23 t/m 27 mei 2024 -Deze reis is reeds volgeboekt-

12 t/m 16 september 2024

Hier vindt je alle gegevens en waar je je in kan schrijven.

Naast het foto’s maken van de prachtige omgeving ga je ook naar andere voor fotografen uitdagende locaties.

Yoga retraite in de Vogezen 2024

20 juni t/m 24 juni

Bewust weten wat de goede stap is.

Op zoek naar rust, stilte en balans?
Zet jezelf centraal, niet een ziekte of belemmeringen. Gebruik Yoga en Meditatie bij herstel en ontspanning.

Een 5-daagse ontspannen yogaretraite in de Vogezen bij Tussen de Bronnen in Grandrup-de- Bains. Er worden milde flow yogalessen gegeven. Geschikt voor iedereen, maar heerlijk als ondersteuning bij revalidatie of re-integratie na bijvoorbeeld NAH, Burn-Out, Post-Covid, spanningsklachten enz. Yoga docente Karin Noordzij heeft zich gespecialiseerd om mensen te begeleiden bij specifieke klachten vanuit een holistische en yogische levensvisie.

Voor meer informatie en het programma zie hier.

Prijs € 595,00

Cursusruimte

Wilt u ook een cursus/workshop bij ons geven al dan niet gecombineerd met wandelen in onze schitterende rustieke omgeving ?

We hebben een cursusruimte van 55 m² waar vele uiteenlopende workshops mogelijk zijn. Tevens hebben we een mooi rustiek terrein aan de achterzijde met mooie volwassen bomen, uitermate geschikt voor eventuele buitenactiviteiten.

Omdat een cursus maatwerk is denken we graag met u mee voor de mogelijkheden neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.