Cursussen / Workshops

Fotoreis Vogezen 2022/23

Marcel van Berkel van Fotoschool Den Haag komt na een aantal succes volle fotoreizen in 2020,2021 en 2022 ook in 2023 voor een aantal 5- daagse foto reizen weer naar de Vogezen. De volgende data staan op de planning:

Fotoreis – 11 t/m 15 mei 2023 dit betreft een unieke basiscursus

September data volgt nog

Hier vindt je alle gegevens en waar je je in kan schrijven.

Foto vakantie

Naast het foto’s maken van de prachtige omgeving ga je ook naar andere voor fotografen uitdagende locaties.

Coachreis 2023

De TalentenbeVRIJders

Bianca van Daalen en Marijke Haisma werken al samen  sinds 2018. Door een gezamelijke coach kwamen we in contact met elkaar. Vanuit die eerste ontmoeting ontdekten wij gelijk dat onze passie voor reizen, VRIJheid en talenten ons verbindt. We hebben toen onze krachten gebundeld. Vanuit de positieve psychologie, mentale doorbraakvisie, NLP (Neurolingu├»stisch programmeren) en emotietherapie gecombineerd met onze ervaring en reislust is deze unieke coachreis ontstaan.

Coachreis Vogezen 3 tot 8 september 2023

Klik hier voor meer informatie!

Cursusruimte

Wilt u ook een cursus/workshop bij ons geven al dan niet gecombineerd met wandelen in onze schitterende rustieke omgeving ?

We hebben een cursusruimte van 55 m┬▓ waar vele uiteenlopende workshops mogelijk zijn. Tevens hebben we een mooi rustiek terrein aan de achterzijde met mooie volwassen bomen, uitermate geschikt voor eventuele buitenactiviteiten.

Omdat een cursus maatwerk is denken we graag met u mee voor de mogelijkheden neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.