Service

We vinden het belangrijk dat u bij ons heerlijk tot rust komt en geniet van de een prachtige vakantie. Naast onze B&B in de Vogezen, de camping en de huuraccommodaties bieden we daarom een aantal extra services. Zo maken we uw vakantie compleet.

Bakker

De plaatselijke bakker komt in het hoogseizoen dagelijks langs op de boerderij. Zo bent u dagelijks voorzien van verse croissants, stokbrood en andere lekkernijen van de Franse bakker.

Ontbijt

Het ontbijt is uiteraard inbegrepen voor gasten van onze B&B. Ook campinggasten kunnen bij het ontbijt aansluiten. Ons ontbijt bestaat uit drie soorten zelfgemaakt brood en croissants en een ontbijtbuffet met diverse soorten kaas en vleeswaren, fruit en yoghurt, eigen gemaakte confituur en een vers eitje van onze eigen kippen.

Table d'hôtes

Op diverse avonden wordt om 19:00 uur een heerlijk huisgemaakt driegangen diner geserveerd en al onze gasten mogen aansluiten.
Het driegangen menu bestaat uit zoveel mogelijk producten van onze biologische moestuin. Eventuele dieetwensen en allergieën kunnen wij, wanneer tijdig aangegeven, verwerken in onze table d’hôtes.

Maaltijden worden geserveerd op het overdekte terras of in de salle à manger in de boerderij. Dat is een beetje afhankelijk van het weer. In beide gevallen is het een gezellig moment aan tafel samen met andere gasten.
De kosten voor de table d’hôtes zijn € 26,00 p.p. exclusief drankjes. Graag uiterlijk een dag van te voren opgeven. U kunt dan ook direct eventueel dieetwensen doorgeven.

Na de table d’hôtes zoekt u de rust weer op of kunt u gezellig met andere gasten blijven hangen. In de zomer maken we regelmatig een kampvuur. In de knusse woonkamer van de boerderij is ruimte voor een spelletje of een goed gesprek onder het genot van een drankje.

Koelelementen

Verblijft u op de camping en wilt u uw boodschappen graag vers houden met behulp van koelelementen? U kunt ze bij ons laten invriezen. Het invriezen van twee koelelementen kost €1,00 per dag.

WiFi

In de boerderij en op ons overdekte terras kunt u gratis gebruik maken van onze WiFi.

Toeristische informatie

In de omgeving van onze boerderij is van alles te doen en te beleven. Alle toeristische informatie is goed gesorteerd in mappen aanwezig. We voorzien u ook graag van tips wanneer u bij ons verblijft. Wilt u alvast een goed beeld krijgen van de activiteiten? Op de website vindt u informatie over:

Heeft u vragen over onze services? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemene Voorwaarden

Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden: Entre les Sources - Algemene Voorwaarden 2024