Camping in de Vogezen

Onze Camping in de Vogezen is in 2024 geopend vanaf 15 mei tot 10 september.

Omzoomd door bomen en struiken, met doorkijkjes naar velden en heuvels, ligt achter de boerderij onze kleine rustieke camping met zes ruime plaatsen. Er zijn plaatsen met schaduw en mooie plekjes met meer zon. De voorzieningen zijn degelijk, praktisch en voldoen aan de eisen van basiscomfort op een boerencamping. Onze camping in de Vogezen ligt fraai tussen de heuvels en de weilanden en is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Op onze camping ontvangen we volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Slechts een paar stappen buiten het terrein vindt u een oase aan rust. De omgeving biedt voor fietsers en wandelaars volop mogelijkheden. Er starten zelfs een heel aantal fietsroutes vanaf de camping. Deze zijn uitgezet door onze buurjongen die de omgeving goed kent. We hebben daarnaast een heel aantal wandelroutes beschikbaar. Ook op de camping zelf vindt u volop rust, al komen onze gast in de avond ook vaak samen rondom het kampvuur.

Onze camping is prachtig voor een vakantie in de Franse Vogezen en er is van alles te doen in de omgeving. U bent ook van harte welkom op uw reis naar het zuiden van Frankrijk of Italië. We zorgen ervoor dat u tijdens deze tussenstop (voor camping, minimaal 2 nachten) direct in de vakantiestemming komt.

Vers brood en table d'hôtes

Verse broodjes in de ochtend zijn onlosmakelijk verbonden met een vakantiegevoel. Daarom komt in het hoogseizoen de bakker dagelijks langs met verse croissants, stokbroden en nog veel meer.

In de avond kunt u samen met onze andere gasten aanschuiven voor de table d'hôtes. We organiseren dit op verschillende avonden vanaf 19:00 uur. Onze table d'hôtes bestaat uit een heerlijk huisgemaakt 3-gangen diner gemaakt met zoveel mogelijk producten uit onze eigen biologische moestuin. Het diner wordt aangevuld met streekproducten. Heeft u dieetwensen of bepaalde allergieën? Wanneer u die op tijd doorgeeft, verwerken we deze in onze table d’hôtes.

We horen graag een dag van te voren of u gebruik wil maken van onze table d’hôtes. De maaltijden worden, afhankelijk van het weer, geserveerd op het overdekte terras of de salle à manger in onze boerderij.

Op de pagina service kunt u meer informatie vinden over extra dingen die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan wasmachine gebruik en het invriezen van koelelementen.

Camping in de Vogezen

Tijdens een overnachting op onze camping in de Vogezen komt u heerlijk tot rust. De camping beschikt over zes kampeerplaatsen en een camperplaats. De kosten per overnachting zijn €25,- per nacht. Deze prijs is inclusief:

  • 2 volwassenen
  • Elektra *
  • Parkeergelegenheid voor 1 auto
  • Gebruik van het sanitair
    * Bij geen gebruik van elektra, vindt er geen restitutie plaats.

Prijs is exclusief Toeristenbelasting.
Aankomst na 15:00 uur, vertrek voor 11:00 uur.

Extra kampeerprijzen per nacht:

  • Extra volwassenen / kind vanaf 12 jaar €5,00
  • Extra bijzettentje € 5,00
  • Huisdier €3,00 (per huisdier)

Onze camping en camperplaats gasten kunnen gratis gebruik maken van de douche (warm en koud water), sanitair en gratis WiFi rondom ons overdekte terras.

Kampeerplaats

Onze camping heeft zes kampeerplaatsen voor een tent, caravan of vouwwagen. Deze kampeerplaatsen bevinden zich op het knus veld aan de achterkant van onze boerderij. Het veld is omzoomd door bomen en struiken en heeft prachtige doorkijkjes naar de omringende velden en heuvels.

We houden het kampeerterrein graag autovrij, zo kan iedereen genieten van de rust. Na het parkeren van de caravan, vouwwagen of het uitpakken van de tent dienen de auto's geparkeerd te worden op het parkeerterrein aan de voorzijde van de boerderij.

Er zijn twee centrale elektra punten met elk zes aansluitingen, vergeet niet om een lang verlengsnoer mee te nemen wanneer u van de elektra gebruik wilt maken.

Camperplaats

Op ons voorterrein hebben we een verharde camperplaats met prachtige vergezichten die ruimte biedt voor maximaal twee campers (die bijvoorbeeld met elkaar reizen). De camperplaats is voorzien van een stroomaansluiting en een watervulpunt. Het beste kunt u de camperplaats van tevoren reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Wij zetten geen campers op een andere plek dan onze verharde camperplaats.

Huuraccommodatie

Er is op onze camping ook een huuraccommodatie beschikbaar. De accommodatie is een caravan, voor twee personen. Meer informatie vindt u op de pagina huuraccommodatie camping.

Sanitair

Het sanitair bestaat uit toiletten, wastafels en douches met warm en koud water. Wij vragen u geen chemische middelen te gebruiken in uw caravan of camper toilet, omdat wij een septic tank hebben. Ook het gebruik van zogenaamde milieuvriendelijke middelen kan het bacterieleven van de septic tank ernstig verstoren.

Wilt u toch deze middelen gebruiken? Dan kunt u uw toiletcassette legen bij een camper vuilwater losplaats naast een supermarkt in een naburig dorp (Darney) op zo’n kleine 15 minuten rijden van onze camping in de Vogezen vandaan.