Camping

De Camping is geopend van 1 mei t/m 15 september.

Omzoomd door bomen en struiken, met doorkijkjes naar velden en heuvels, ligt achter de boerderij onze kleine camping. Er zijn plaatsen met schaduw en mooie plekjes met meer zon. De voorzieningen zijn degelijk, praktisch en voldoen aan de eisen van basiscomfort op een boerencamping. De camping ligt fraai tussen de heuvels en de weilanden van het prachtige landschap van de Vogezen.

Slechts een paar stappen buiten het terrein vindt u een oase aan rust. De omgeving biedt voor fietsers en wandelaars volop mogelijkheden. In het kampeerseizoen wordt ’s avonds vaak het kampvuur aangestoken.

Er is een overdekt terras en bar, waar tevens ook gebruik gemaakt kan worden van onze 'table d'hôtes' met maaltijden uit eigen keuken.

Het kampeerterrein willen we autovrij houden, na het parkeren van de caravan, vouwwagen of het uitpakken van de tent dienen de auto's geparkeerd te worden op het parkeerterrein aan de voorzijde van de boerderij.

Camperplaats

Op ons voorterrein hebben we een verharde camperplaats met prachtige vergezichten wat ruimte biedt voor maximaal 2 campers, voorzien van stroom aansluiting en een watervulpunt.

Sanitair

Wij vragen u geen chemische middelen te gebruiken in uw caravan- of campertoilet, omdat wij een septic tank hebben. Ook het gebruik van zogenaamde milieuvriendelijke middelen kan het bacterieleven van de septic tank ernstig verstoren.

Wilt u toch deze middelen gebruiken, dan kunt u uw toiletcassette legen bij een camper vuilwater losplaats naast een supermarkt in een naburig dorp (Darney) op zo’n kleine 15 minuten rijden van ons vandaan.

 

We hebben ook een ruime Tunneltent en een caravan te huur, meer informatie vind u in het menu onder 'Huurtent & Caravan'

 

Op de pagina service kunt u meer informatie vinden over extra dingen die wij aanbieden zoals wasmachine gebruik, invriezen van koelelementen en verschillende maaltijden.