Camping

Camping à la ferme

Omzoomd door bomen en struiken, met doorkijkjes naar velden en heuvels, ligt achter de boerderij onze kleine camping. Er zijn plaatsen met schaduw en mooie plekjes met meer zon. De voorzieningen zijn degelijk, praktisch en voldoen aan de eisen van basiscomfort op een boerencamping. De camping ligt fraai tussen de heuvels en de weilanden van het prachtige landschap van de Vogezen.

Slechts een paar stappen buiten het terrein vindt u een oase aan rust. De omgeving biedt voor fietsers en wandelaars volop mogelijkheden. In het kampeerseizoen wordt ’s avonds vaak het kampvuur aangestoken.

Er zijn staanplaatsen voor de boerderij met prachtige vergezichten. Er is een overdekt terras en bar (verwarmd), In de gezamenlijke huiskamer in de boerderij is het toegankelijk voor alle gasten.

 

We hebben ook een ruime Tunneltent te huur, welke volledig is ingericht met bv 2 echte matrassen op een lattenbodem en 2 goede luchtbedden, een keukentje met inventaris, electrische kookplaat en kleine koelkast, 4 stoelen met een tafel.

Op de pagina service kunt u meer informatie vinden over extra dingen die wij aanbieden zoals wasmachine gebruik, invriezen van koelelementen en verschillende maaltijden.