Huuraccommodatie camping

We heten u van harte welkom om uw vakantie op onze camping door te brengen of een nachtje (of meer) bij ons te verblijven op weg naar het zuiden. Eenmaal op onze camping komt u direct in de vakantiestemming. Wilt u genieten van de rust en de gemoedelijkheid van onze camping, maar heeft u zelf geen kampeermiddel? We hebben twee huuraccommodaties beschikbaar. 

Sahara tent 2 personen

Deze ruime Sahara tent met luifel staat op een prachtige plek op ons voorterrein met een schitterend uitzicht. De tent heeft een doorsnede van 4 meter en een hoogste punt van 2,5 meter.

De volledig ingericht met twee eenpersoonsbedden. Naast de tent staat een houten huisje met een keukentje met o.a. een volledig keukeninventaris, elektrische kookplaat (keramisch), kleine koelkast en een zithoekje. De huurtent beschikt ook over een picknicktafel en heeft twee comfortabele stoelen. 

Huurprijs is € 50,00 per dag voor twee personen, incl. toeslagen, beddengoed en elektra, maar excl. toeristenbelasting. Handdoeken en keukendoeken zijn niet inbegrepen en dient u zelf mee te nemen. De minimaal huurperiode is vier nachten. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Omdat de tent nieuw is hebben we nog geen foto’s, als de huurtent op zijn plek staat worden zo spoedig mogelijk de foto’s geplaatst. Bron foto van de tent: Obelink Vrijetijdsmarkt.

Caravan voor 2 personen

De tweede huuraccommodatie is een caravan voor twee personen gelegen op het voorterrein van onze boerderij, een heerlijke rustige plek met een schitterend uitzicht. Deze caravan heeft een keukentje met o.a. een volledig inventaris, tweepits kookplaat (gas) en een kleine koelkast. De caravan heeft geen toilet en douche, hiervoor gebruikt men de sanitaire voorzieningen op het campingterrein. Wel is er een keuken wasbak en een wastafel met koud stromend water.

De caravan heeft een luifel en er staat er een picknickbank met parasol voor de deur. Mocht u in de schaduw willen zitten, naast de caravan verscholen onder de boom is een schaduwrijk plekje.

De huurprijs € 50,00 per dag voor twee personen, incl. toeslagen, beddengoed en elektra. De prijs is excl. toeristenbelasting. De minimale huurperiode is vier nachten. Handdoeken en keukendoeken zijn niet inbegrepen en dient u zelf mee te nemen. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

  • Huurcaravan

Services 

  • Het sanitair van de huuraccommodaties bestaat uit toiletten, wastafels en douches met warm en koud water. U vindt het sanitair op het campingterrein. 
  • In het hoogseizoen komt de lokale bakker dagelijks langs met verse croissants, stokbroden en nog veel meer. 
  • ‘s Avonds kunnen gasten van onze huuraccommodaties samen met de andere gaste aanschuiven aan de table d’hôtes. Dit is een 3-gangendiner gemaakt met producten uit eigen biologische tuin en lokale producten. U kunt u tot een dag van tevoren aanmelden en dieetwensen doorgeven. 
  • De omgeving van onze camping leent zich perfect om te wandelen en te fietsen. Met behulp van onze buurjongen, die de omgeving goed kent, hebben we verschillende fietsroutes door de Vogezen uitgezet, startend vanaf de camping. U kunt ook prachtig wandelen in de Vogezen